Hoppa till innehåll

Ta bort ditt konto

Du kan ta bort ditt Daymend-konto och dess data när du vill. Här är två sätt att göra det.

Från appen

Öppna Inställningar, tryck på Ta bort konto och bekräfta. Kontot schemaläggs för borttagning med ett 30-dagarsfönster: logga in igen under den tiden för att behålla det, och efter 30 dagar tas kontot och dess data bort permanent.

Om du inte kan logga in

Mejla hello@daymend.com från adressen som är kopplad till ditt konto, så tar vi bort det åt dig.

Det här tas bort

När kontot tas bort raderas det och den data som hör till det, inklusive dina sparade och lästa storys, dina humörloggar och dina inställningar.